Irish coffee
Aan de slag
Klop de slagroom met een mixer lobbig, maar niet stijf. Zet de 2 kopjes koffie. Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen. Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe. Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1 1/2 cm onder de rand van het glas. Schep voorzichtig de room erop. Serveer direct.
Irish coffee
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met een mixer lobbig, maar niet stijf. Zet de 2 kopjes koffie. Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen. Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe. Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1 1/2 cm onder de rand van het glas. Schep voorzichtig de room erop. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bekertje slagroom
2 kopjes koffie
1 tl bruine basterdsuiker
60 ml whiskey
Dit heb je nodig
hittebestendige (Irish coffee)glazen