Kip Parmezaan
bewaar
bewaar

Kip Parmezaan

Bij dit ovengerecht met kip, knoflook, basilicum en twee soorten kaas smelt je weg...

10 min. bereiden / 45 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 ºC.

Pers de knoflook uit. Vet de bodem van de overschaal in met de olie en knoflook en bestrooi met peper. Leg de kipfilets in de schaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat de kip helemaal bedekt is met de saus. Verdeel de fijngesneden basilicum erover. Verdeel de helft van de mozzarella en de helft van de Parmezaanse kaas over de saus. Verdeel de croutons en de rest van de mozzarella en Parmezaanse kaas.

Bak de kip in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Dek de schaal af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.

bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 200° C.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip Parmezaan

Bij dit ovengerecht met kip, knoflook, basilicum en twee soorten kaas smelt je weg...

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig