Speculaascake
bewaar
bewaar

Speculaascake

Speculaaskruiden, geur van de herfst en 5 december. Ook lekker in elk ander seizoen.

1 uur 15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Klop de boter samen met de suiker en een beetje zout 15 min. met een mixer tot er een mooie luchtige crème is ontstaan. Klop dan één voor één de eieren erdoor. Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige helemaal is opgenomen.

Zeef het bakmeel samen met de speculaaskruiden boven het botermengsel en meng voorzichtig door elkaar. Vet de cakevorm in. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in ca. 50 min. gaar. Laat afkoelen op een rooster en snijd de cake in plakken.

Marmercake bakken

Instructievideo - 08:10 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speculaascake

Speculaaskruiden, geur van de herfst en 5 december. Ook lekker in elk ander seizoen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig