Salade van koolrabi met aardbeien en koriander
Aan de slag
Rasp de gele schil dun van de limoen en pers de vrucht uit. Klop in een schaal een dressing van het limoensap met de olie, de honing en naar smaak zout en peper.
Schil de koolrabi, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken vervolgens in kleine blokjes. Meng de koolrabi en de sjalot door de dressing en laat de dressing minimaal 30 minuten intrekken.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren. Meng de aardbeien met de geraspte limoenschil en laat dit 30 min. marineren.
Schep de aardbeien en koriander door de koolrabi en maal er nog wat verse peper over. Lekker bij gegrilde kip of kalfsvlees.
Salade van koolrabi met aardbeien en koriander
bijgerecht
null personen
125 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Rasp de gele schil dun van de limoen en pers de vrucht uit. Klop in een schaal een dressing van het limoensap met de olie, de honing en naar smaak zout en peper.
Schil de koolrabi, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken vervolgens in kleine blokjes. Meng de koolrabi en de sjalot door de dressing en laat de dressing minimaal 30 minuten intrekken.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren. Meng de aardbeien met de geraspte limoenschil en laat dit 30 min. marineren.
Schep de aardbeien en koriander door de koolrabi en maal er nog wat verse peper over. Lekker bij gegrilde kip of kalfsvlees.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
4 el olijfolie
1½ tl honing
1 koolrabi
1 sjalot
250 g aardbeien
2 el verse koriander