Zalmfilet met spinazie
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de aardappels, borstel ze schoon, schil en kook in ca. 10 min. gaar. Pel de ui en snipper. Was de paprika, maak schoon en snijd in blokjes. Leg de zalmfilet op bakpapier op de bakplaat en bestrooi met peper en zout. Sprenkel 1/2 van de olie erover en leg de zalm in het midden van de oven en bak in ca. 12 min gaar.
Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bak de ui en paprika ca. 2 min. Voeg de spinazie toe en verwarm afgedekt. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de visssaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm met saus, aardappels en groenten.
Zalmfilet met spinazie
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de aardappels, borstel ze schoon, schil en kook in ca. 10 min. gaar. Pel de ui en snipper. Was de paprika, maak schoon en snijd in blokjes. Leg de zalmfilet op bakpapier op de bakplaat en bestrooi met peper en zout. Sprenkel 1/2 van de olie erover en leg de zalm in het midden van de oven en bak in ca. 12 min gaar.
Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bak de ui en paprika ca. 2 min. Voeg de spinazie toe en verwarm afgedekt. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de visssaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm met saus, aardappels en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappel
1 rode ui
1 gele paprika
400 g verse zalmfilets
4 el traditionele olijfolie
650 g diepvries bladspinazie deelblokjes
1 zakje vis-dillesaus
Dit heb je nodig
bakpapier