Groentemix met kabeljauw
Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.
Aan de slag
Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de grotere bloemkoolroosjes.
Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een grote hapjespan en bak de champignons en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool, peper en eventueel zout toe. Verdeel de kabeljauwfilets tussen de groenten. Stoof in 7 min. gaar.
Bereid ondertussen de groentesaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenten en vis over borden en schenk de groentesaus erover. Serveer met de aardappelpuree.
Groentemix met kabeljauw
Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de grotere bloemkoolroosjes.
Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een grote hapjespan en bak de champignons en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool, peper en eventueel zout toe. Verdeel de kabeljauwfilets tussen de groenten. Stoof in 7 min. gaar.
Bereid ondertussen de groentesaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenten en vis over borden en schenk de groentesaus erover. Serveer met de aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
1 rode paprika
400 g koelverse bloemkoolroosjes
400 g diepvries kabeljauwfilets
25 g ongezouten roomboter
29 g Knorr groentesaus
300 ml water
800 g koelverse aardappelpuree
Dit heb je nodig
hapjespan met deksel