Gele rijst met pittige vis
bewaar
bewaar

Gele rijst met pittige vis

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gele rijst met pittige vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig