Tortillachips met snelle salsa's
bewaar
bewaar

Tortillachips met snelle salsa's

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.

Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.

algemeenU kunt de salsa's 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortillachips met snelle salsa's

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig