Tortillachips met snelle salsa's
Aan de slag
Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.
Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tortillachips met snelle salsa's
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.
Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el pesto
2 bekertjes crème fraîche
2 tenen knoflook
6 el olijfolie
2 bakjes cherrytomaten
2 rode uien
1 bakje platte peterselie
1 el wittewijnazijn
2 zakken tortilla chips