Gegrilde puntpaprika
bewaar
bewaar

Gegrilde puntpaprika

Puntpaprika heeft een zoetere smaak dan gewone paprika en is zeer geschikt om te vullen met alles wat je lekker vindt.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de paprika's in met een scherp mesje, van vlak onder de steel tot onder, in de vorm van een T. Laat de bovenkant van de paprika's heel. Vouw ze voorzichtig open en verwijder de zaadlijsten. Snijd de bosui in ringetjes. Meng de bosui met de kappertjes en de tapenade. Gebruik een theelepel om de puntpaprika's met het mengsel te vullen en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak de paprika's 20 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde puntpaprika

Puntpaprika heeft een zoetere smaak dan gewone paprika en is zeer geschikt om te vullen met alles wat je lekker vindt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig