Gegrilde puntpaprika
Puntpaprika heeft een zoetere smaak dan gewone paprika en is zeer geschikt om te vullen met alles wat je lekker vindt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de paprika's in met een scherp mesje, van vlak onder de steel tot onder, in de vorm van een T. Laat de bovenkant van de paprika's heel. Vouw ze voorzichtig open en verwijder de zaadlijsten. Snijd de bosui in ringetjes. Meng de bosui met de kappertjes en de tapenade. Gebruik een theelepel om de puntpaprika's met het mengsel te vullen en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak de paprika's 20 min. in het midden van de oven. Serveer warm.
Gegrilde puntpaprika
Puntpaprika heeft een zoetere smaak dan gewone paprika en is zeer geschikt om te vullen met alles wat je lekker vindt.
voorgerecht
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de paprika's in met een scherp mesje, van vlak onder de steel tot onder, in de vorm van een T. Laat de bovenkant van de paprika's heel. Vouw ze voorzichtig open en verwijder de zaadlijsten. Snijd de bosui in ringetjes. Meng de bosui met de kappertjes en de tapenade. Gebruik een theelepel om de puntpaprika's met het mengsel te vullen en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak de paprika's 20 min. in het midden van de oven. Serveer warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 zoete puntpaprika's
3 bosuien
4 tl kappertjes
140 g groene olijventapenade in pot
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm)