Chocopeertjes
Aan de slag
Schil de peren, laat het steeltje eraan zitten. Doe ze in een pan en schenk de witte wijn en suiker erbij. Vul aan met water tot de peren net onderstaan. Breng aan de kook en laat 30 min. garen op laag vuur. Neem de peren uit de pan. Schenk de melk in de pan en breng aan de kook, neem van het vuur zodra de melk kookt en roer de stukjes melkchocolade erdoor, zodat een gladde saus ontstaat. Schenk de warme saus direct over de peren.
U kunt de peren 1 dag van tevoren maken en op de dag zelf de warme chocoladesaus erover schenken. Ze zijn koud ook lekker!
Chocopeertjes
nagerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Schil de peren, laat het steeltje eraan zitten. Doe ze in een pan en schenk de witte wijn en suiker erbij. Vul aan met water tot de peren net onderstaan. Breng aan de kook en laat 30 min. garen op laag vuur. Neem de peren uit de pan. Schenk de melk in de pan en breng aan de kook, neem van het vuur zodra de melk kookt en roer de stukjes melkchocolade erdoor, zodat een gladde saus ontstaat. Schenk de warme saus direct over de peren.
U kunt de peren 1 dag van tevoren maken en op de dag zelf de warme chocoladesaus erover schenken. Ze zijn koud ook lekker!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kleine handperen
250 ml witte wijn
50 g suiker
150 ml volle melk
150 g melkchocolade