Stoofpotje met varkensfilet en champignons
Aan de slag
Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.
Stoofpotje met varkensfilet en champignons
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 runderbouillontablet
4 varkensfiletlapjes
1 eetlepel kruidenmix
2 eetlepels bakken & braden
1 bakje champignons
2 zakken krieltjes
3 takjes tijm
1 bakje cherrytomaten