Stoofpotje met varkensfilet en champignons
bewaar
bewaar

Stoofpotje met varkensfilet en champignons

15 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoofpotje met varkensfilet en champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig