Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak risotto funghi
600 g broccoli
1 schaal filetlapjes
3 eetlepels olijfolie
2 ansjovisfilets
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
grillpan