Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa
Aan de slag
In kom sjalotten 5 min. in azijn marineren. Asperges in stukjes snijden. Aspergestukjes, peterselie, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper door sjalotten mengen. In schaal rucola met rest olijfolie vermengen.
Plakken ham op goed ingevet rooster aan elke kant 2 min. grillen. Plakken ham over vier borden verdelen en salsa erop scheppen. Rucola over borden verdelen. Lekker met aardappelsalade met mosterd (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa
hoofdgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom sjalotten 5 min. in azijn marineren. Asperges in stukjes snijden. Aspergestukjes, peterselie, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper door sjalotten mengen. In schaal rucola met rest olijfolie vermengen.
Plakken ham op goed ingevet rooster aan elke kant 2 min. grillen. Plakken ham over vier borden verdelen en salsa erop scheppen. Rucola over borden verdelen. Lekker met aardappelsalade met mosterd (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sjalotten
1 eetlepel witte-wijnazijn
150 g witte asperges
4 takjes verse peterselie
5 eetlepels olijfolie
1 zak rucola
4 plakken boerenachterham
Dit heb je nodig
barbecue