Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise
Aan de slag
Kabeljauw bestrooien met peper. Plakken ham halveren. Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham. Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Mayonaise in schaaltje scheppen. Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren. Saus op smaak brengen met peper.
Ardennerham licht met olie invetten. Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Spiesen met mayonaise serveren. Lekker met Franse frietjes en groene salade.
Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauw bestrooien met peper. Plakken ham halveren. Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham. Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Mayonaise in schaaltje scheppen. Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren. Saus op smaak brengen met peper.
Ardennerham licht met olie invetten. Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Spiesen met mayonaise serveren. Lekker met Franse frietjes en groene salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g kabeljauwhaas
6 plakken Ardennerham
125 ml mosterdmayonaise
1 citroen
1 sinaasappel
1 eetlepel olie
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue