Scholfilet in een krokant sesamjasje
bewaar
bewaar

Scholfilet in een krokant sesamjasje

Scholfilet op z'n Aziatisch, met sojasaus en eiermie.

25 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Breek de mie in kleinere stukjes en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud onder stromend water. Snijd ondertussen de paprika’s in stukjes van 1 x 1 cm en de bosui in ringetjes. Klop in een diep bord de eieren los met het water, peper en het zout. Meng het paneermeel met het sesamzaad in een diep bord. Doe de bloem in een diep bord. Dep de scholfilets droog met keukenpapier. Haal ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en paneermeel.

Verhit 4 el koolzaadolie in een grote koekenpan en bak de scholfilets in 4 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de paprika al omscheppend 2 min. op hoog vuur. Voeg de mie en sojasaus toe en roerbak 1 min. mee. Schep de bosui erdoor en serveer met de scholfilets.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scholfilet in een krokant sesamjasje

Scholfilet op z'n Aziatisch, met sojasaus en eiermie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig