Pangasiusschotel met rivierkreeftjes
Aan de slag
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.
Pangasiusschotel met rivierkreeftjes
hoofdgerecht
null personen
150 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pangasiusfilet
2 sjalotten
75 ml droge witte wijn
100 g rivierkreeftjes
2 eetlepels verse dille
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
aluminium schaal