Paellaspies
Aan de slag
Snijd 2 kippendijenfilets in grote dobbel stenen. Rijg aan 4 spiesen een ontdooide zoutwatergarnaal (diepvries), een dobbelsteen kip, een teentje knoflook in de schil en een cherrytomaat, herhaal dit. Bestrijk de spiesen dun met olijfolie. Bestrooi ze met paprikapoeder, (zee)zout en (vers gemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten bruin en gaar.
Paellaspies
bijgerecht
null personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 2 kippendijenfilets in grote dobbel stenen. Rijg aan 4 spiesen een ontdooide zoutwatergarnaal (diepvries), een dobbelsteen kip, een teentje knoflook in de schil en een cherrytomaat, herhaal dit. Bestrijk de spiesen dun met olijfolie. Bestrooi ze met paprikapoeder, (zee)zout en (vers gemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten bruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kippen
8 garnalen
8 teentjes knoflook
8 cherrytomaten
0 olijfolie
0 paprikapoeder
0 zeezout
Dit heb je nodig
spiesen
barbecue