Radijsspies met sesamzout
Aan de slag
Rooster het sesamzaad in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur goudbruin. Schep het op een bord en laat het even afkoelen. Maal in de vijzel het sesamzaad fijn met het zeezout. Eventueel kun je het ook in een zakje doen en er met een zwaar voorwerp (pollepel, steelpannetje) op tikken om het mengsel te malen. Voeg de olie toe aan het sesamzout. Rijg de radijsjes aan een prikker en doop ze in de olie met sesamzout.
Radijsspies met sesamzout
null personen
105 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het sesamzaad in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur goudbruin. Schep het op een bord en laat het even afkoelen. Maal in de vijzel het sesamzaad fijn met het zeezout. Eventueel kun je het ook in een zakje doen en er met een zwaar voorwerp (pollepel, steelpannetje) op tikken om het mengsel te malen. Voeg de olie toe aan het sesamzout. Rijg de radijsjes aan een prikker en doop ze in de olie met sesamzout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels sesamzaad
2 eetlepels zeezout
2 eetlepels olijfolie
1 bos radijs
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
vijzel