Frans stoofpotje met kipsaucijzen
bewaar
bewaar

Frans stoofpotje met kipsaucijzen

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen gaar in ca. 25 minuten. Leg de kip-saucijzen in een pan, schenk er zoveel water op dat ze net onder staan, breng ze aan de kook en kook ze op laag vuur 5 minuten. Haal ze uit de pan en bewaar het kookvocht. Dep ze droog. Bak de spekjes uit in eigen vet. Schep de kipsaucijzen erbij en bak ze voorzichtig rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze goudbruin. Voeg 250 ml kookvocht van de kipsaucijzen toe, roer de sperziebonen, de Provençaalse kruiden, de knoflook en de mosterd toe en breng het aan de kook. Laat het gerecht ca. 10 minuten zachtjes koken. Giet de aardappelen af, schenk de melk erbij en verwarm deze. Stamp de aardappelen tot puree en breng op smaak met zout en peper. Serveer het kipstoofpotje met de aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frans stoofpotje met kipsaucijzen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig