Noedelsoep met kipfilet en paksoi
Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel!
Aan de slag
Breng het water aan de kook met het kippenbouillontablet. Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen in dunne slierten. Snijd de kipfilet in reepjes en de rode peper in fijne ringetjes. Schep het wit van de paksoi, de kip en de peper in de bouillon, laat 10 min. zachtjes doorkoken. Schep de mihoen bij de soep en laat nog 2 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met sojasaus. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep het groen van de paksoi door de soep en strooi de bosui erover.
Noedelsoep met kipfilet en paksoi
Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel!
hoofdgerecht
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng het water aan de kook met het kippenbouillontablet. Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen in dunne slierten. Snijd de kipfilet in reepjes en de rode peper in fijne ringetjes. Schep het wit van de paksoi, de kip en de peper in de bouillon, laat 10 min. zachtjes doorkoken. Schep de mihoen bij de soep en laat nog 2 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met sojasaus. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep het groen van de paksoi door de soep en strooi de bosui erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kippenbouillontablet
1 l water
1 struik paksoi
300 g kipfilet
1 rode peper
¼ pakje mihoen
2 el sojasaus
3 bosuien