Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn
Aan de slag
Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met een vork en roer er 1 el crème fraîche en 1 el sherry door. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en meng ze door de kaascrème. Breng op smaak met peper. Besmeer 4 sneetjes brood dik met kaascrème. Leg de andere sneetjes erop, druk ze licht aan en snijd het brood in driehoeken. Strijk de kaascrème aan de broodranden glad. Klop het ei los met 1 el crème fraîche, 1 el sherry, versgemalen peper en zout. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olie. Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel. Bak de wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin en serveer direct.
Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn
null porties
180 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met een vork en roer er 1 el crème fraîche en 1 el sherry door. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en meng ze door de kaascrème. Breng op smaak met peper. Besmeer 4 sneetjes brood dik met kaascrème. Leg de andere sneetjes erop, druk ze licht aan en snijd het brood in driehoeken. Strijk de kaascrème aan de broodranden glad. Klop het ei los met 1 el crème fraîche, 1 el sherry, versgemalen peper en zout. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olie. Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel. Bak de wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g gorgonzola
2 el crème fraîche
2 el medium dry sherry
2 takjes rozemarijn
8 sneetjes witbrood
1 ei
3 el olijfolie