Aardappel-groentetortilla met chorizo
bewaar
bewaar

Aardappel-groentetortilla met chorizo

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Chorizo in dunne plakjes snijden. Knoflook pellen en fijn-snijden. Peterselie fijnsnijden. Eieren loskloppen met 2 el water, peterselie en zout en peper naar smaak. 3 el olie verhitten in hapjespan met antiaanbaklaag. Hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Aardappelschijfjes toevoegen en ca. 3 min. al omscheppend meebakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Chorizo toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Eimengsel over aardappelmengsel schenken en met spatel alles goed aandrukken. Onderkant van tortilla op matig vuur met deksel op pan in ca. 10 min. goudbruin bakken. Vrijgekomen vocht afgieten. Met deksel tortilla keren, rest van olie in pan verhitten en andere zijde van tortilla in ca. 5 min. ook goudbruin bakken. Sla mengen met dressing. Tortilla in 8 punten snijden. Op 4 borden elk 2 punten tortilla leggen. Salade erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-groentetortilla met chorizo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig