Aardappel-groentecurry
bewaar
bewaar

Aardappel-groentecurry

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-groentecurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig