Fantasiaquiche met pinda's
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Plakjes bladerdeeg naast elkaar op aanrecht leggen en laten ontdooien. Pinda's grof hakken. Groenten laten uitlekken en mengen met helft pinda's. Eieren loskloppen met yoghurt. Naar smaak zout en peper toevoegen. Helft kaas erdoor roeren. Bakvorm met plakjes bladerdeeg bedekken en randjes goed op elkaar drukken. Met vork gaatjes in deeg prikken. Vorm met groentemengsel vullen. Eimengsel in vorm schenken. Rest pinda's en kaas erover strooien. Midden in hete oven zetten en in ca. 45 min. gaar en goudbruin laten worden. Quiche beetje laten afkoelen, in punten snijden en op borden scheppen.
Fantasiaquiche met pinda's
hoofdgerecht
null personen
913 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Plakjes bladerdeeg naast elkaar op aanrecht leggen en laten ontdooien. Pinda's grof hakken. Groenten laten uitlekken en mengen met helft pinda's. Eieren loskloppen met yoghurt. Naar smaak zout en peper toevoegen. Helft kaas erdoor roeren. Bakvorm met plakjes bladerdeeg bedekken en randjes goed op elkaar drukken. Met vork gaatjes in deeg prikken. Vorm met groentemengsel vullen. Eimengsel in vorm schenken. Rest pinda's en kaas erover strooien. Midden in hete oven zetten en in ca. 45 min. gaar en goudbruin laten worden. Quiche beetje laten afkoelen, in punten snijden en op borden scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg
150 g pinda's
2 blikjes maïs fantasia
6 eieren
2 x 150 ml dikke Griekse yoghurt
½ zakje gemalen jonge kaas