Gehaktballetjes met komkommersalade
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes met komkommersalade

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In schaal gehakt (met de hand) mengen met ei, gebakken uitjes en naar smaak zout en peper. Van gehakt balletjes draaien. Ui pellen en in halve ringen snijden. In ruime koekenpan helft boter verwarmen. Hierin gehaktballetjes rondom bruinbakken. Op matig hoog vuur in ca. 8 min. gaarbakken. Ondertussen rest boter in wok of andere koekenpan verhitten. Hierin aardappelpartjes en groenten in ca. 10 min. gaarbakken. Naar smaak zout en (cayenne)peper toevoegen. Komkommersalade laten uitlekken en mengen met uienringen. Gehaktballetjes met bakboter en gebakken aardappel-groentemengsel over 4 borden verdelen. Komkommersalade erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig