Visfilet in fijne kruidensaus
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten en courgettes schoonmaken. Tomaten halveren. Courgettes in dikke plakken snijden. Appelsap in ovenvaste schaal schenken. In het vocht (bevroren) vis leggen en daaroverheen groenten verdelen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. In hete oven in 20-25 min. gaar laten worden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak gaarkoken in ca. 15 min. Afgieten. Vis en groenten op 4 warme borden leggen. Klein kopje kookvocht in steelpan schenken, verse kaas toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelen op borden scheppen. Saus over vis schenken.
Visfilet in fijne kruidensaus
hoofdgerecht
null personen
381 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten en courgettes schoonmaken. Tomaten halveren. Courgettes in dikke plakken snijden. Appelsap in ovenvaste schaal schenken. In het vocht (bevroren) vis leggen en daaroverheen groenten verdelen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. In hete oven in 20-25 min. gaar laten worden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak gaarkoken in ca. 15 min. Afgieten. Vis en groenten op 4 warme borden leggen. Klein kopje kookvocht in steelpan schenken, verse kaas toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelen op borden scheppen. Saus over vis schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tomaten
2 courgettes
100 ml appelsap
1 pakje koolvisfilet
1 zak aardappels
1 pakje verse roomkaas
Dit heb je nodig
lage ovenschaal inhoud ca. 2 liter