Kikkererwten met chorizo en tomaat
bewaar
bewaar

Kikkererwten met chorizo en tomaat

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bladgroen van bleekselderij eraf halen en apart houden. Bleekselderij schoonmaken. Bleekselderij, tomaten en chorizo in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olijfolie in grote diepe pan verhitten. Hierin chorizo 2 min. bakken, geregeld omscheppen. Bleekselderij, ui en knoflook toevoegen en 2 min. bakken. Tomaten, paprikapoeder en zout en peper naar smaak toevoegen en 4 min. zachtjes bakken. Geregeld roeren. Kikkererwten met vocht en bouillontablet toevoegen en roeren tot bouillontablet is opgelost. Nog 5 min. laten pruttelen. Sneetjes brood diagonaal doormidden snijden. Kikkererwten in 4 grote kommen scheppen. Selderijgroen erboven fijnknippen. Brood erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwten met chorizo en tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig