Tagliatelle met kappertjes en salami
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie en bak hierin de salami knapperig. Roer de kappertjes erdoor, schenk de wijn erbij en laat het geheel op hoog vuur 2-3 minuten inkoken. Laat de tagliatelle goed uitlekken, schep de linten door het salamimengsel en bak ze nog 1-2 minuten mee. Bestrooi de pasta met (versgemalen) peper.
Tagliatelle met kappertjes en salami
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie en bak hierin de salami knapperig. Roer de kappertjes erdoor, schenk de wijn erbij en laat het geheel op hoog vuur 2-3 minuten inkoken. Laat de tagliatelle goed uitlekken, schep de linten door het salamimengsel en bak ze nog 1-2 minuten mee. Bestrooi de pasta met (versgemalen) peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak verse tagliatelle
2 el Italiaanse olijfolie
100 g Fiorucci Salame Milano
2 el kappertjes
50 ml rode wijn