Zuppa alla pavese met romanasalade
bewaar
bewaar

Zuppa alla pavese met romanasalade

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Scheur de sla grof, was en droog hem goed. Verdeel de sla met de artisjokharten en rode ui over een platte schaal. Besprenkel de salade met de pestodressing. Breng de bouillon aan de kook. Rooster de sneden brood lichtbruin. Besmeer de sneden aan een kant met de boter. Leg het brood met de beboterde kant naar boven in 4 diepe borden. Breek boven elke snee voorzichtig een ei; zorg ervoor dat de dooier heel blijft. Schenk de bouillon langzaam in de borden. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en strooi de kaas erover. Serveer de schaal salade bij de soep.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuppa alla pavese met romanasalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig