Gebakken krieltjes met dip
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.
Gebakken krieltjes met dip
hoofdgerecht
null personen
469 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels (olijf)olie
1 pak krieltjes
1 komkommer
1 bakje cherrytomaatjes
1 zakje worteltjes
2 zakjes mix voor dipsaus
5 eetlepels mayonaise
1 schaaltje achterham
Dit heb je nodig
grillpan