Gebakken krieltjes met dip
bewaar
bewaar

Gebakken krieltjes met dip

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken krieltjes met dip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig