Stardust 110 (preischotel met geitenkaas)
Aan de slag
Breng de bouillon aan de kook. Snijd de prei in stukken van 5 centimeter. Was ze zorgvuldig, zodat er geen zandkorrels meer tussen zitten. Kook de prei in 10 minuten beetgaar.
Klop een dikke vinaigrette van de olie met het citroensap, de mosterd en de dragon en verdun deze vinaigrette met 4-5 eetlepels van de groentebouillon. Breng op smaak met zout.
Haal de stukken prei uit de pan met een schuimspaan en doe ze over in een bak. Schenk de vinaigrette erover en laat de prei hierin 30 minuten afkoelen. Neem de prei uit de vinaigrette (bewaar de vinaigrette), leg de stukken op een schaal en verdeel de kaas erover. Druppel er nog wat vinaigrette overheen.
Stardust 110 (preischotel met geitenkaas)
bijgerecht
null personen
205 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Breng de bouillon aan de kook. Snijd de prei in stukken van 5 centimeter. Was ze zorgvuldig, zodat er geen zandkorrels meer tussen zitten. Kook de prei in 10 minuten beetgaar.
Klop een dikke vinaigrette van de olie met het citroensap, de mosterd en de dragon en verdun deze vinaigrette met 4-5 eetlepels van de groentebouillon. Breng op smaak met zout.
Haal de stukken prei uit de pan met een schuimspaan en doe ze over in een bak. Schenk de vinaigrette erover en laat de prei hierin 30 minuten afkoelen. Neem de prei uit de vinaigrette (bewaar de vinaigrette), leg de stukken op een schaal en verdeel de kaas erover. Druppel er nog wat vinaigrette overheen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 l groentebouillon
8 dunne preien
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels Groninger mosterd
2 theelepels gedroogde dragon
100 g zachte geitenkaas