Carpacciosalade
Carpacciosalade: in 5 minuten een heerlijk voorgerecht op tafel.
Aan de slag
Maak de Italiaanse salade aan met ⅘ deel van de bijgeleverde dressing en verdeel de salade over de borden. Leg op elk bord salade een portie carpaccio, bestrooi deze met de bijgeleverde croutonmix en kaas en strooi er royaal 4 seizoenen peper over. Snijd de ciabatta schuin in plakken. Druppel de rest van de dressing over de carpaccio en serveer met de ciabatta.
Carpacciosalade
Carpacciosalade: in 5 minuten een heerlijk voorgerecht op tafel.
voorgerecht
null personen
525 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maak de Italiaanse salade aan met ⅘ deel van de bijgeleverde dressing en verdeel de salade over de borden. Leg op elk bord salade een portie carpaccio, bestrooi deze met de bijgeleverde croutonmix en kaas en strooi er royaal 4 seizoenen peper over. Snijd de ciabatta schuin in plakken. Druppel de rest van de dressing over de carpaccio en serveer met de ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Italiaanse salades
100 g carpaccio
2 tl 4-seizoenenpeper
1 verse ciabatta