Crispy yoghurtijs
bewaar
bewaar

Crispy yoghurtijs

10 min. bereiden / 6 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Roer 1 eetlepel honing goed door de yoghurt en schep de ontbijtgranen met honing erdoorheen. Schep het yoghurtmengsel in een plastic bak (je kunt hiervoor het beste een zachte plastic bak nemen, aangezien het ijs uitzet tijdens het opvriezen). Laat het yoghurtijs 6 uur opstijven in de vriezer. Roer het yoghurtijs na 2 uur even goed door met een vork, om de vorming van ijskristallen te voorkomen. Schep met een hete (ijs)lepel mooie bolletjes van het ijs, verdeel die over vier borden of kommen en besprenkel ze met de rest van de honing.

algemeenServeer het yoghurtijs met wat verse munt.
algemeenSchep wat pecannoten, geroosterde amandelen en/of walnoten door de yoghurt voordat je 'm invriest.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crispy yoghurtijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig