Pureetorentje met geitenkaas
bewaar
bewaar

Pureetorentje met geitenkaas

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Appel wassen en met appelboor klokhuis verwijderen. Appel in 8 plakken snijden. Rodekool in pan verwarmen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verhitten. Geitenkaas in 4 plakken snijden. Grill op hoogste stand voorverwarmen. In braadpan 3 el boter verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 6 min. bakken. In koekenpan rest boter verhitten, appel 2 min. bakken. Op bord appelplak leggen, schep puree erop, appelplak, nog een schep puree en afdekken met geitenkaas. Bord met torentje 2 min. onder hete grill plaatsen. Paddenstoelen melange met zout en peper op smaak brengen en naast torentje scheppen. Met rode kool serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pureetorentje met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig