Snelle runderstoof met wortel en puree
bewaar
bewaar

Snelle runderstoof met wortel en puree

35 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de winterpeen in dunne plakjes en de bosui in ringetjes. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin de ui met de runderreepjes goudbruin. Voeg daarna de plakjes wortel, tomatenblokjes, het bouillonblokje, de laurier en het water toe. Laat het vlees op laag vuur minimaal 20 min. met de deksel schuin op de pan stoven en breng op smaak met peper.

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de runderstoof met de aardappelpuree en strooi tot slot de bosuitjes erover.

combinatietipLekker met groene salade.
variatietipJe kunt het water vervangen door rode wijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle runderstoof met wortel en puree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig