Geitenkaasfondue met walnoten
Aan de slag
Snijd het honingbrood in plakken, rooster ze en snijd ze in repen. Rooster in een droge koekenpan de walnoten en laat ze afkoelen. Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met het doorgesneden teentje knoflook en breng de wijn erin aan de kook. Rasp de harde kaas en verbrokkel de zachte geitenkaas. Roer de kaas in porties door de wijn (de volgende portie kaas pas toevoegen als de vorige geheel is gesmolten). Breng op smaak met knoflook, zout en peper. Los de maizena op in 2-3 el water en roer dit door de kaasfondue. Laat 2-3 minuten zachtjes koken en verdun eventueel met een extra scheut witte wijn. Zet de kaasfondue op een warmhoudplaatje op tafel en bestrooi met de koriander. Prik de walnoten aan een vork en doop ze met het honingbrood in de kaasfondue.
Geitenkaasfondue met walnoten
hoofdgerecht
null personen
960 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het honingbrood in plakken, rooster ze en snijd ze in repen. Rooster in een droge koekenpan de walnoten en laat ze afkoelen. Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met het doorgesneden teentje knoflook en breng de wijn erin aan de kook. Rasp de harde kaas en verbrokkel de zachte geitenkaas. Roer de kaas in porties door de wijn (de volgende portie kaas pas toevoegen als de vorige geheel is gesmolten). Breng op smaak met knoflook, zout en peper. Los de maizena op in 2-3 el water en roer dit door de kaasfondue. Laat 2-3 minuten zachtjes koken en verdun eventueel met een extra scheut witte wijn. Zet de kaasfondue op een warmhoudplaatje op tafel en bestrooi met de koriander. Prik de walnoten aan een vork en doop ze met het honingbrood in de kaasfondue.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 honingbrood
100 g gepelde walnoten
1 teentje knoflook
400 ml witte wijn
400 g harde geitenkaas
100 g zachte geitenkaas
2 el maizena
15 g verse koriander
Dit heb je nodig
caquelon (kaasfonduepan)