Macaronisoep met tomatenciabatta
bewaar
bewaar

Macaronisoep met tomatenciabatta

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen en brood afbakken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In soeppan 3 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Italiaanse mix toevoegen en 4 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep nog 6 min. koken. Gedroogde tomaten heel fijnsnijden. Helft tomaten aan soep toevoegen. Soep met zout en peper op smaak brengen. Rest van gedroogde tomaten met helft van kaas en rest van olie mengen. Ciabatta in plakjes snijden en met tomatenmengsel besmeren. Soep met rest van geraspte kaas en tomatenciabatta serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaronisoep met tomatenciabatta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig