Tonijnsteaks met spaghettini
Aan de slag
Laat de tonijnsteaks ontdooien. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Roer de helft van de peterselie door de olie. Pers de knoflook erboven uit. Halveer de courgettes en snijd in plakjes. Halveer de tomaten. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.
Smeer de tonijnsteaks in met de knoflookolie en bestrooi met peper en zout. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan. Bak de tonijnsteaks in ca. 3 min. rosé. Keer halverwege. Breng het courgettemengsel op smaak met peper en zout en schep door de spaghettini. Verdeel de spaghettini over 4 borden. Garneer met de rest van de peterselie en leg de tonijnsteak erop.
Tonijnsteaks met spaghettini
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijnsteaks ontdooien. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Roer de helft van de peterselie door de olie. Pers de knoflook erboven uit. Halveer de courgettes en snijd in plakjes. Halveer de tomaten. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.
Smeer de tonijnsteaks in met de knoflookolie en bestrooi met peper en zout. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan. Bak de tonijnsteaks in ca. 3 min. rosé. Keer halverwege. Breng het courgettemengsel op smaak met peper en zout en schep door de spaghettini. Verdeel de spaghettini over 4 borden. Garneer met de rest van de peterselie en leg de tonijnsteak erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 diepvries tonijnsteaks
400 g spaghettini
30 g verse peterselie
5 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook
2 courgettes
250 g cherrytomaten