Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes. Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.
Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes. Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g gnocchi
450 g diepvries sperziebonen
2 uien
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
200 g gerookte zalm
200 ml crème fraîche
25 g verse bieslook