Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
bewaar
bewaar

Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig