Linzenstoofpotje met bacon
Aan de slag
In hapjespan plakjes bacon op matig vuur knapperig en bruin bakken. Bacon op keukenpapier leggen. In achtergebleven baconvet prei, peenjulienne en bleekselderij 3 min. roerbakken. Linzen met vocht, mosterd, tomaten en kruiden erdoor scheppen. Scheut water en zout en peper naar smaak toevoegen. Linzen met groenten afgedekt nog 10 min. zachtjes laten stoven.Linzenstoofpotje over twee diepe borden verdelen en plakken bacon erop leggen. Lekker met extra mosterd en donker brood.
Linzenstoofpotje met bacon
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan plakjes bacon op matig vuur knapperig en bruin bakken. Bacon op keukenpapier leggen. In achtergebleven baconvet prei, peenjulienne en bleekselderij 3 min. roerbakken. Linzen met vocht, mosterd, tomaten en kruiden erdoor scheppen. Scheut water en zout en peper naar smaak toevoegen. Linzen met groenten afgedekt nog 10 min. zachtjes laten stoven.Linzenstoofpotje over twee diepe borden verdelen en plakken bacon erop leggen. Lekker met extra mosterd en donker brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g bacon
300 g prei
1 zakje peen julienne
2 stengels bleekselderij
1 blik linzen
1 eetlepel scherpe mosterd
2 tomaten
½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden