Maïskip in pittige tomatensaus
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Maïskip in pittige tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
2 uien
2 teentjes knoflook
½ rode peper
1 schaal maïskipfilet
50 g boter
1 blik tomatenblokjes
500 g sperziebonen