Zoete citrusbospeen met zalm
bewaar
bewaar

Zoete citrusbospeen met zalm

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Sinaasappel schoonboenen, helft van sinaasappelschil fijnraspen en sinaasappel uitpersen. In kleine pan sinaasappelsap, boter, sinaasappelrasp en suiker inkoken tot stroperige saus en van vuur nemen. Bospeen schoonmaken en 8 min. koken. Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Grillpan voorverwarmen. Zalm bestrooien met zout en peper en in 8 min. gaargrillen, halverwege keren. Peterselie fijnhakken en met krieltjes mengen. Sinaasappelsaus door bospeen roeren. Bospeen met krieltjes en zalm serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete citrusbospeen met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig