Rijstevlaai met kokostopping
bewaar
bewaar

Rijstevlaai met kokostopping

25 min. bereiden / 35 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. In kom deeg bereiden van mix voor witbrood, boter en 150 ml lauw water volgens aanwijzing op verpakking. Deeg ca. 10 min. laten rijzen. In kom eieren loskloppen met kokosmelk, custardpoeder en helft van suiker. Rijstepap erdoor roeren. Aanrecht bestrooien met wat bloem en deeg uitrollen tot dunne lap met een doorsnede van ca. 32 cm. Vorm bekleden met deeg en deeg aan rand goed aandrukken, overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Rijstepapmengsel erin schenken. In kom rest van suiker, kokos en kardemom door elkaar mengen. Over vlaai strooien. Vorm 1 richel onder midden in oven schuiven en rijstevlaai in ca. 35 min. goudbruin en gaar bakken. Laten afkoelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstevlaai met kokostopping

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig