Vis masala met roodbaarsfilet
bewaar
bewaar

Vis masala met roodbaarsfilet

45 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

algemeenTip: In plaats van masalapasta kan ook saus of pasta voor tikka masala gebruikt worden, bijvoorbeeld van Patak's.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis masala met roodbaarsfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig