Kip in kruidige tomatensaus en aubergine
bewaar
bewaar

Kip in kruidige tomatensaus en aubergine

45 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kipmedaillons met mespunt zout en peper bestrooien. In braadpan 2 el olie verhitten en kip aan beide kanten aanbraden. Knoflook en kaneel toevoegen en kort fruiten. Tomaatblokjes erbij schenken en kip met oregano, zout en peper goed op smaak brengen. Kip afgedekt op laag vuur 30 min. laten sudderen. In hapjespan ui 5 min. in rest van olie fruiten. Aubergine toevoegen en al omscheppend meebakken. Crème fraîche erdoor roeren en geheel pittig op smaak brengen met zout en peper. Aubergine op laag vuur afgedekt 20 min. smoren. Kip met tomatensaus op vier borden scheppen. Aubergine ernaast serveren. Lekker met wilde & witte rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip in kruidige tomatensaus en aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig