Scholrolletjes met kruidenboter en gestoofde groenten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Rijst volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) gaarkoken. Scholfilets aan beide kanten bestrooien met zout en peper, oprollen en iets van elkaar in ingevette schaal leggen. Vis met citroensap besprenkelen. Ovenstand verlagen naar 175 °C. Schaal in midden van oven plaatsen en vis in 10-12 min. gaarbakken. In hapjespan helft van kruidenboter smelten en spitskool, wortel en taugé erdoor scheppen. Scheutje water toevoegen en groenten in 7-8 min. gaarstoven. Op smaak brengen met zout en peper. Visrolletjes serveren met beetje kruidenboter, groenten en rijst.
Scholrolletjes met kruidenboter en gestoofde groenten
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Rijst volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) gaarkoken. Scholfilets aan beide kanten bestrooien met zout en peper, oprollen en iets van elkaar in ingevette schaal leggen. Vis met citroensap besprenkelen. Ovenstand verlagen naar 175 °C. Schaal in midden van oven plaatsen en vis in 10-12 min. gaarbakken. In hapjespan helft van kruidenboter smelten en spitskool, wortel en taugé erdoor scheppen. Scheutje water toevoegen en groenten in 7-8 min. gaarstoven. Op smaak brengen met zout en peper. Visrolletjes serveren met beetje kruidenboter, groenten en rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g basmatirijst
2 schaaltjes scholfilet
2 eetlepels citroensap
1 bakje kruidenboter
1 zak gesneden spitskool
1 zakje peen julienne
250 g taugé
Dit heb je nodig
grote ovenschaal