Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?
Aan de slag
Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).
Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.
Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?
nagerecht
null personen
365 kcal
30 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).
Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.
Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse aardbeien
250 ml verse slagroom
3 zakjes vanillesuiker
200 g MonChou verse roomkaas
200 g chocolate chip cookies
4 el abrikozenjam
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
springvorm doorsnede ca. 22 cm