Salade met sliptong en gefrituurde kappertjes
bewaar
bewaar

Salade met sliptong en gefrituurde kappertjes

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Strooi de bloem op een plat bord. Halveer de sliptongen en wentel door de bloem. Verhit in een ruime koekenpan olie en bak de vis in 4 min. aan beide zijden goudbruin en gaar bakken. Neem de vis uit de pan en bestrooi naar smaak met peper en zout. Dep de kappertjes droog. Verhit in een pannetje olie en frituur de kappertjes 1-2 min. hierin tot ze opengaan en lichtbruin zijn. Hak de knoflook fijn.

Neem de kappertjes uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier. Neem de pan van het vuur en roer de knoflook erdoor. Voeg het citroensap, 1/2 tl zout en peper toe. Verdeel de sla over de borden en leg de vis erop. Schenk de dressing over de vis en strooi de kappertjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met sliptong en gefrituurde kappertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig