Noord-Amerikaanse Caesarburger
Aan de slag
In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Noord-Amerikaanse Caesarburger
hoofdgerecht
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g rundergehakt
1 teentje knoflook
1 eetlepel mosterd
3 ansjovisfilets
3 eetlepels geraspte pittige kaas
0 versgemalen peper
2 eetlepels boter